O nama Ispis E-mail

Naša priča započinje
1997. godine...

 

Vau-design studio tada je, kao jedini obrt takve vrste na hrvatskom tržištu, započeo sa izradom odjeće i tekstilne opreme za kućne ljubimce. Od samih početaka dizajnirali smo široku paletu proizvoda, a krojeve i veličine prilagođavali svim vrstama pasa.

U proizvodnji koristimo kvalitetne materijale, a vrhunskom izradom stvaramo proizvode koji zadovoljavaju kriterije najzahtjevnijih korisnika.

U stalnoj ponudi imamo BASIC proizvodni program u crvenoj, plavoj i crnoj boji koji ukljucuje zimske i kišne kaputiće, skafandere, trenirke, šilterice i kape za uši.

Ukoliko želite osvježiti garderobu vaših ljubimaca nekim drugim bojama, svake sezone naš PREMIUM program ispunjava te vaše želje.

Naš LIMITED program nudi mogucnost izrade dizajniranih, unikatnih proizvoda prema željama i potrebama vaših korisnika.

ACCESSORY program uključuje široku lepezu dopunskih proizvoda kao što su prostirke, navijački program, božićni program itd.

 

o-nama

 

Izrađujemo i specijaliziranu opremu koju koriste psi školovani za pomoć slijepim i invalidnim osobama, te psi školovani za spašavanje ljudi u raznim nevoljama.

Svoje proizvode distribuiramo kroz veleprodaju i maloprodaju.

Od najranijih početaka održavali smo brojne revije na izložbama pasa i mačaka, na TV emisijama (Kućni ljubimci, Dobro jutro Hrvatska, Živa istina, Glamour cafe), u Hotelu Opera, u prostorima Kaptol Centra uz premijeru filma Psi i mačke.

Rado sudjelujemo i sponzoriramo akcije udruga koje brinu o životinjama ili su svojim radom uz njih vezane.

Želja nam je da kao i sve ove godine do sada surađujemo s Vama, te da na taj način dođemo do novih rješenja i osmislimo nove proizvode na zajedničko zadovoljstvo.

 

Vaš VAU-design studio